Segítség az otthoni tanulásban Matekból

Az otthoni tanuláshoz és gyakorláshoz nálunk minden évfolyamban egyszerű elméleti részeket és több száz változatos matematika feladatot találsz. Így gyermeked önállóan is képes lesz megérteni a matekot, hiszen a program elmagyarázza neki!

Gyakoroljatok velünk játszva!

Ha van olyan rész a tananyagban, ami nehézséget okoz, vagy ha gyermekednek van kedvenc matematika feladattípusa, akkor az bármikor elővehető, és akármennyiszer elvégezhető.

Sőt! A gyakorlatokat megoldásokkal együtt készítettük el, így az esetleges hibákból is rengeteget lehet tanulni.

Mivel az elméletet és a gyakorlatot is játékosan építettük fel, nem lesz unalmas a tanulás, és emellett gyermeked stabil tudásra tesz szert matematikából.

A Tantaki oktatóprogramban bármely évfolyam teljes kötelező matematika tananyagát megtalálod! Így mindig elég azt a részt elővenni, amit épp gyakorolni szeretne!

Mindez Nektek is sikerülhet!

Több száz matematika feladat egy helyen!

Nálunk több száz játékos feladatot találtok évfolyamonként, így gyermeked bármelyik matek témakört könnyen elsajátíthatja. Sőt! Ha valamit nem ért, az elméleti részt újra és újra átveheti - akár önállóan is.

Próbáljátok ki gyermekeddel most, ingyen!

A matematika oktatóanyag ára egy évfolyam számára mindössze 18.990 Ft, ami egész évre biztonságot nyújt, ha gyermeked elakadna a matekkal.

Most 5 leckét INGYENESEN küldünk neked!

Add meg e-mail címed és a neved, és máris küldjük az adott évhez kapcsolódó matematika tananyagból az első leckét e-mailben! Az első részt már azonnal el is kezdhetitek, amint feliratkoztál!

Válaszd ki az évfolyamodnak megfelelő tananyagot!

Játék a számokkal 1-2. osztály

A tartalomból: Kapcsolatban lévő elemek összepárosítása, Sorozatok folytatása, egyszerűbb összefüggések, Páros és páratlan számok, Összeadás, Kivonás, Római számok stb.

Játék a számokkal 3. osztály

A tartalomból: Számkör bővítése 1000-ig, Kivonás az ezres számkörben, Római számok, Negatív számok, Tükrözés, Szorzás, osztás, Mérés, óra, perc stb.

Játék a számokkal 4. osztály

A tartalomból: Kerekítés a számegyenes használatával, A római számok, Törtek, törtrészek, A zárójel használata, Nyitott mondatok, Az idő, Mérések és átváltások, Síkidomok stb.

Matekból Ötös 5. osztály

A tartalomból: Rendszerezés, A természetes számok, Az egész számok, Törtszámok, Tizedes törtek, Mérés, mértékegység, Geometria stb.

Matekból Ötös 6. osztály

A tartalomból: Számok és műveletek, százalékszámítás, Hatványozás, Racionális számok, Geometriai alapok stb.

Matekból Ötös 7. osztály

A tartalomból: Logika, Halmazok, Kombinatorika, Százalékszámítás, Egyenletek, Hatványozás, normálalak, Függvények stb.

Matekból Ötös 8. osztály

A tartalomból: Gondolkodási módszerek, Számtan, Függvények, Sorozatok, Geometria, Valószínűség stb.

Már csak néhány lépésnyire vagy attól, hogy gyermeked kedvére gyakorolhassa a matekot!

Add meg email címed, és az első 5 leckét ingyenesen küldjük is! 

Nem kérdés, hogy megéri, hiszen nem kell korrepetálásra pénzt és időt költeni, ráadásul gyermeked élvezni is fogja a feladatok megoldását, miközben javít az iskolai eredményein!

Ezzel egész évre megoldódik a matek probléma!